Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Ka Donkishotizëm Në Botë
  Agamemnoni Dhe Akili
  Ajo Çfarë Më Bën Të Jem Unë
  Dashuria Ime Varfanjake
  Deti
  Dikur
  Dimër
  Dimri
  Erdhi Pranvera
  Ese Për Atdheun
  Figura Komplekse E Medeas
  Fjalët E Huaja
  Jetë
  Kërkoj Të Shkuarën
  Kohët Koprace
  Korrik
  Mall
  Më Mirë Të Jesh Fëmijë Sesa I Rritur
  Monolog
  Monologu I Një Të Penduari
  Nëse
  Një Botë Pa Ligje
  Një Natë E Frikshme
  Nuk Ka Më Kohë
  Pas Stuhisë
  Përshkrim Objekti
  Pemës Në Vjeshtë
  Perëndimi I Diellit
  Plazhi
  Pranvera
  Rozafa (Mbyllja)
  Shpresa
  Shtëpia Në Fshat
  Teatri Dhe Jeta
  Teknologjia Dëmton Jetën E Njeriut
  Udhëtim Në Ujvarën E Mirushës
  Unë
  Vdekja Dhe Loti
  Vendlindja
  Vetëm
  Vetmitari
  Vjeshta

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019