Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Shemi (Ilirët)


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Dashnija
 •   Dola Jasht Po Binte Shi
 •   Fati I Zi
 •   Mbaje Ne Mend
 •   Mehlem
 •   Moj Kosovë Mriz Me Zana
 •   Oj Kosovë Sa Shume Te Dua
 •   Potpuri (Gezuar 2016)
 •   Potpuri (Gezuar 2017)
 •   Rini Thuaja Kënges
 •   Sa E Kam Dashte
 •   Shqip Kendojna
 •   Turgaj Gashi
 •   Une Jam Loti Yt

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.