Dërgo Një album nga Shaolin Gang


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 2 3
 •   1 Problem
 •   808
 •   Andrra Purple
 •   Bang Bang
 •   Biznis
 •   Blitzboy
 •   Bota Shume E Vogel
 •   Classic G
 •   Classy
 •   Dasma Shqiptare
 •   Ditë E Natë
 •   Do You Love Me
 •   Dubai
 •   Edhe Pak
 •   Falje Mos Kerko
 •   Flamingo
 •   Gjini Gjini
 •   Go Dj
 •   Goja E Madhe
 •   Hot Girls
 •   Hot Girls (Remix)
 •   Jus Like Dat
 •   Kesulkuqja
 •   Kodi Sekret
 •   Ku Je Kon Ti
 •   Lean Lean
 •   Marjana
 •   Me & My Bitch
 •   Me Fal
 •   Menon Që Je Fly
 •   Merre Paren
 •   Miss U
 •   Mos E Nal
 •   Mos U Nal
 •   My Lova
 •   Namek
 •   Nese M'don Ti (Remix)
 •   Nese Mdon Ti
 •   New Shitt
 •   Nr. 1
 •   Pare Si Thaqi, Pare Si Rama
 •   Presion
 •   Pump Up The Jam
 •   Qika Jeme
 •   Rambo
 •   Rrugës
 •   Rruges Tu Shku
 •   Scooby Doo
 •   Seh Dat
 •   Sehdat (Remix)
 •   Sen Tjeter Nuk Vyn
 •   Sexy Love
 •   Shaolin Gang
 •   Shmoney
 •   Shota
 •   Shumë Moti
 •   Suu Wuup
 •   Suzi
 •   Tito
 •   TR PR
 •   Tripi Kimi
 •   Tululu
 •   Unstoppable
 •   Ushqim Kinez
 •   Veq Me T'pas Ty
 •   Vera
 •   Vice City
 •   VVS
 •   Xhinset

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.