Dërgo Një album nga Ava Max


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Anyone But You
 •   Blood Sweat & Tears
 •   Clap Your Hands
 •   Come Home
 •   Face
 •   Freaking Me Out
 •   How It Goes
 •   Into Your Arms
 •   Jet Set
 •   My Way
 •   Naked
 •   No Angel
 •   Not Your Barbie Girl
 •   Salt
 •   Slippin'
 •   Slow Dance
 •   So Am I
 •   Spinning Around
 •   Sweet But Psycho
 •   Take Away The Pain
 •   Take It Back
 •   Torn

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.