Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një përmbledhje


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Përmbledhja duhet të jetë e publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Poezite e përmbledhjes që nuk janë në teksteshqip, duhet ti dërgoni PËRPARA se të dërgoni një përmbledhje. Ne rast se mungojnë poezi, përmbledhja nuk do të publikohet e pa plotë.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Shtëpia botuese:

Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila poezi në përmbledhje. Numrat duhen vendosur vetëm në poezitë që bëjnë pjesë në këtë përmbledhje dhe në rendin e duhur, d.m.th. numrin që kjo poezi ka në përmbledhje. Për shembull: poezisë që hap përmledhjen i duhet vendosur ne krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  8 Marsi
  Arsimtari Im
  Atdheu
  Babi
  Bankat E Shkolles
  Enderrat E Mia
  Faji
  Familja Ime
  Flamuri Kuq E Zi
  Gjyshja Ime
  Keshillat Pas Demit
  Klasa Ime
  Matematika
  Mençuria
  Ndergjegja
  Nena
  Nena Ime E Dashur
  Nenelokja
  O Male E Kodra
  Ora E Artit
  Peisazh I Bukur
  Politika Tek Femijet
  Qellimi I Arritur
  Seriali I Preferuar
  Shkolla Ime
  Shoqja Ime
  Shoqja Ime E Ngushte
  Stinet
  Te Drejtat E Femijeve
  Urtesite Boterore
  Vellau Im

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë përmbledhje.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019