Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Triblla


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   1 Qast
 •   Coast2Coast
 •   Down
 •   Jaran X Ngreh
 •   Junky
 •   Kriminal
 •   Magazin
 •   Mir Se Vjen N'xhungell
 •   Nea's Song
 •   R.U.D.W
 •   Shuj
 •   Straight From The Streets
 •   Streetskillz
 •   Vnoj Syzat

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.