Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Gjira


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Po Ta Don (Remix)
 •   A Po Ta Don?
 •   Aua
 •   Çka Po Don Me T'knu Zemër
 •   Baby
 •   Boom Çik E Çak
 •   Boten E Sho Me 2 Sy
 •   Dale
 •   Deja Vu
 •   Dimi E Patika (Acoustic Medley)
 •   Dite E Re Nafak E Re
 •   Eci N´terr
 •   Fati Ne Fatekeqsi
 •   Flm
 •   I Pa Pamë
 •   Intro Dimi E Patika
 •   Krejt Botën Me Shëtit
 •   Krejt Po Sillet
 •   Leje Pas
 •   Mami S'po Me Len
 •   Mami S´po M´len (Titan Beats Remix)
 •   Mami S´po M`len (Enes Qosa Remix)
 •   Mami S`po M´len (Tonni Beats Remix)
 •   Mos Ma Prish Imixhin
 •   Muzikë Demonstrata
 •   Nuse
 •   Oj Kosove Oj Nena Ime
 •   Pike Ne Zemer
 •   Premtimet (Remix)
 •   Premtimet (Solo)
 •   Pse Nuk E Sheh
 •   Psikopat
 •   Qka Din Ti Per Mu (Diss Getit)
 •   Qysh Me T`ba Per Veti?
 •   Rastësisht
 •   Se Beson
 •   Sene T´fëlliqta
 •   Shaking Mad
 •   Shko
 •   Spo Ma Nin (remix)
 •   This One Is Mine
 •   Tregom

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.