Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Blerina Braka


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Me Do
 •   Çohu
 •   Baby Ime
 •   Danger
 •   Dashni Pa Krahë
 •   Dedikuar (Kur Te Mos Jesh Me Ti)
 •   E Jemja
 •   Emocion I Pare
 •   Erdhi Behari
 •   Fryma Ime
 •   Hajde Ti
 •   Hot Stuff
 •   Indiferenca
 •   Kuq E Zi Këndoj
 •   Le Te Tundet Vendi
 •   Me Lini Vetem
 •   Mi Chica Ideal
 •   Mikja Ime
 •   Mirupafshim Dashuri
 •   Nak Nak
 •   Ole Ole
 •   Pritja E Embel (Baby Shower)
 •   Sa Do Te Doja
 •   Se Parfe
 •   Shamikuqja
 •   Shpirt
 •   Zogu Ti

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.