A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  0,5 E Zemres
  2 Kunatat
  3Mc
  Ama Mu
  Ama Qiken
  Arabik Chik
  Bashk Me Neve
  Bingo
  Dashni Pa Frena
  Deri N'maximum
  Deshmorit
  E Veqant Je Tti
  Falma Zemren Ti
  Fatmir Sakica
  Intro
  Jam A S'jam
  Loti Pikon
  Magnetik Qik
  Maturant
  Me Stil
  Merzitshum
  N'telefon
  Nje Here Ne Jete
  On Top
  Outro
  Pavarsia
  Princesha Princit
  Qdo Moment Prezent
  Si Meteor
  Skit 1
  Skit 2
  Stilin Ok
  Tetovare
  Tetovare 2
  Vullkan
  Zani Shqiponjes
  Zemer Thys

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019