Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Kan’ Ujë Ato Burime
  A Ke Qenë Ndojher’ E Re
  Aman Gocë E Re
  Artizane E Lumës
  Atë Gushë Të Bardh Moj Lule
  Ç’asht Ma E Bukur Në Këtë Botë
  Ç’asht’ Ky Djalë Moj Nanë
  Ç’ke Moj Fiti
  Ç’më Ka Marrë Malli Për Ty
  Ç’më Ke Dalë Në Penxhere
  Ç’më Shikon Me Buzë Në Gaz
  Ç’mjellë Ashtu, Moj Ç’mjellë Ashtu
  Ç’na Çudite Moj Hyrije
  Ç’na Erdhi Kjo Pranverë
  Ç’na Ka Zanë Kjo Dashunia
  Ç’u Çu’sh Heret Sabahile
  Ç’u Dëshru’sh Me Të Pa Ty
  Çeli Molla E Shartu’me
  Çelin Lule Drandofillat
  Çelin Qershiat
  Çohi Djema Shaloni Atin
  Çuni M’ka Çu Letër
  Balluket E Tua
  Bilbili Që K’non Mbi Rrasa
  Bubullin Te Shkambi I Kavajës
  Bukuri Moj Bukuri
  Buzën Kuq Si Drandofilli
  Buzqesh Goca Në Dritare
  Bylbyli Qi Këndon Mbi Rrasa
  Dashunia Kur Filloi
  Dashunia Si Rrufe
  Dashuninë Që Kam Për Ty
  Delja Rudë
  Disa Herë Më Shkon Ndërmend
  Dola Herët Në Mëngjes
  Dola Me Shetitë Në Bahçe
  Dola Te Portë E Kalasë
  Dritës Sate Xhevahir
  Dy Çuna Që Ka Tirona
  Dy Të Bukra Në Një Degë
  Dy Të Bukura Janë Bari
  E Shoqënia
  Edhe Gurët E Sokakut
  Elbasan Qytet I Lashtë
  Eni More Shokë, Eni
  Erdh Pranvera Me Jeshile
  Erdh Pranvera Moj Çel Qershia
  Erdh, Erdh Pranvera
  Erdhi, Erdhi E Bardha Vera
  Errësinë E Pyllit
  Faqja Jote Si Shebojë
  Fërfëlloi Fëllënza N’ujë
  Fol Njëher’ Moj Shtat Selvi
  Fryni Era, U Çel Taraba
  Fustani Me Pika
  Gjashtëmbëdhjet’ Jam Unë Moj
  Gjinokastra N’atë Shpat Mali
  Hajde Malenake
  Hajde, Hajde Moj Selvi
  Hajde, Hajde Mre Rrem Demneri
  Harap U Bosh Unë I Mjeri
  Hije E Bukur Të Ka Ra
  Hiqe Pra Shaminë Me Oja
  I Mjeri Unë Ç’më Zu Belaja
  Iku Goca Më La Vetëm
  Iku Nata, Agu’n Malet
  Isha Vetëm Tuj Mendu’
  Jalla Jalla Se Ç’është Kjo Jeta (2)
  Jalla U Shemsh Kalaja E Durrësit
  Jalla, Jalla Se Ç’asht Kjo Jeta
  Jam Bandill E Trim I Fortë
  Jam E Lumtun Se Ia Mrrina
  Jam Sëmurë Moj Nanë
  Jam Tuj Shku Me I Rrugë Të Ngushtë
  Jelekun Kadife
  Kam Tre Vjet Në Spital
  Kanga E Gani Begut
  Karajfili I Zamakut
  Karajfili Në Saksi
  Këndon Gjeli Pika Pika
  Kënga E Mahmudesë
  Këngë Për Sulë Mustafën
  K’no Moj Qyqe
  K’non Bilbili Te Qershia
  Ke Çeshmja E Kishës
  Ke Çeshmja Në Kala
  Ke Pasë Thanë Safet Nji Ditë
  Ke Plepat E Brukës
  Ke Selvitë E Namarxhasë
  Ke Shkalla E Tujonit
  Ke Urë E Shijakut
  Knon Bilbili Në Behar
  Krisi Pushka Moj Gjemoi Deti
  Ku T’ka Lala Bojë Esmere
  Kumuri E Elbasanit
  Kumuri E Lalës, Mori Qafbardhë
  Kumuria Po Ban Gu-gu
  Kur Dole Në Lamë
  Kur Më Folë Si Dallëndyshe
  Kur Pata Nji Lule T’bukur
  Kur T’i Shoh Dy Sytë E Shkru’
  Kush Kërcen Napolonin
  Ky Myzyri N’elbasan
  Lale Ti Moj Goc-e, Laje
  Leu Dielli N’atë Buzë Mali
  Lule T’bukra Ka Tirona
  Lum E Lum Se Ja Mrrina
  Ma Jep Dorën
  Ma Mirë Në Pyll Se N’qytet
  Ma Ven Qeleshen Mbi Sy
  Manushaqja E Lulja E Shqerrës
  Më Ke Dalë Në Penxhere
  Më Shikon Me Buz’ Në Gaz
  M’atë Anë Detit, M’atë Anë Bregut
  M’i Ke Buzët Si Qershi
  M’kanë Thanë Shoqet Mramë
  M’vune Kamën Pa Të Drejtë (2)
  M’vune Kambën Pa Të Drejtë
  Mbas Asaj Kalaje
  Me F’tyrë T’qeshun Po Më Vjen
  Me Gëzim Po Shkoj Në Punë
  Me Jelek Me Barrnavek
  Merak T’u Bana I Mjeri
  Merr Gjergjefin Dil Ke Arra
  Midis Vetllash M’ke Nji Pikë
  Mjeri Unë Ç’më Zu Belaja
  Moj Dashnore
  Moj E Bukra Symëshqerrë
  Moj E Vogël Sa Të Du’
  Moj Fëllënz Moj Mitare
  Moj Hyrie Bukurie
  Moj Mahmudi
  Moj Sanije, Bukurije
  Moj Selvi E Kuja Je
  Moj Tiranë E Bukur
  Moj Zoge, Moj Zoge
  Mora Perpjete Kalane
  Mora Rrugën Për Shijak
  More Kam Një Babë
  Mori Gocë Me Halle Shumë
  Mori Kullë, E Mjera Kullë
  Mori Vajzë E Re
  Mori Vjollca Që Çel Në Saksi
  Mu Ke Çeshmja Në Bezistan
  Mu’ Me Ty Më Zu Sevdaja
  Mun Aty Ke Shtat’ Zymylat
  Mun Aty Te Zaranika
  Mun Ke Arra Ke Lajthia
  Mun Ke Sheshi Ke Bezistani
  Na Leu Dielli N’atë Buzë Mali
  Në Bash Qefit Të Muhabetit
  Në Mëngjes Lava Sytë E Zez
  Në Sabah Bre Shpirt-o
  Në Zabel Të Erdha
  Nën Hije Unë Pashë
  N’penxhere Ke Dalë
  N’penxhere Ke Dalë (2)
  Një Bahçe Me Trandofilla
  Një Barakë Me D’rrasa T’vjetra
  Një Ditë Më Del
  Një Lulishtë Me Trandafila
  Nji Natë Hana Se Ç’po Ndrin
  Nji Natë Hana Se Ç’po Ndrinte (2)
  O Ç’u Çu’sh Herët Sabahile
  O Ju Fusha E Ju Male
  O Ju Hyje, Ju Hyjnesha
  O Se Për Atë Unazë
  Odë E Vogël Me Gëlqere
  Of Aman Moj Perëndi
  Pasha Ty Moj Pasha Mu
  Paskam Pasë Fatin E Zi
  Për Midis Pazarit T’durrësit
  Për Midis Pazarit T’durrësit 2
  Për Nji Mot E Gjysëm Viti
  Po Filloj Me T’u Ankue
  Po I Vjen Era Karajfilit
  Po Këndoj Për Një Trim
  Po N’a Vjen Karaj Me Dru (potpuri)
  Porsa Dola Nga Shtëpia
  Potpuri E Shqipërisë Së Mesme
  Prej Zotit Ka Me T’ardhë Dënimi
  Pse Më Rrin Kaq I Vronuem
  Pushka E Parë Që Bani Bam
  Qan Lulja Për Lulen
  Qenke Veshun Me Të Bardha
  Qysh Se T’pashë Moj Tuj Kalu’
  Ra Faja Prej Fikut
  Rrallë Kam Pa Këso Bukurie
  Rreth E M’rreth Kalasë
  Sa Gëzim Që Kam Në Zemër
  Sa Marak Jam Ba Në Ty
  Sa Mas Dore Më Ke Lanë
  Sa Moj E Pa Besë
  S’paske Pasë Një Pikë Mëshirë
  Se Ç’po Zbret Çuni Nga Mali
  Se Dit’n E Enjte
  Se Shkon Skifteri
  Shifni Bredhin Në Ndriçim
  Shkoj Në Pyll O M’i Lale
  Shkojnë E Vijnë K’to Stin’t E Motit
  Shoqen Ku E Kam (brigadieres Së Re)
  Shoqet Tua Moshatare
  Si Bilbili Në Pranverë
  Si M’ke Sytë M’ Ke Vetullat
  Si Na U Çfaq Kjo Dashuria
  Sillu Botë E Vjetër
  Sot Këndoj Në Festival
  Synin Si Filxhan
  Të Betohem Tuj T’u Lutun
  Të Deshta Me Hakikat
  Të Hanën Kur Topi Krisi
  Të Skuq Faqja Porsi Pjeshka
  T’u Thefshin Rrotat Ty O I Shkretë Felban
  Tuj Shetitë O Ke Grykë E Pusit
  Tuj Shetitë Për Ara T’gjata
  U Hutova Prej Shikimit
  Una Ty Moj Të Kam Dashtë
  Unë E Di Se Ti Mu’ Më Don
  Unë E Mjera Me Siklet (kënga E Qamiles)
  Unë Jam Djalë E Nuk Jam Plak
  Vajta I Rashë Rumelisë
  Vajta N’elbasan
  Vajta Rashë Nëpër Bahçe
  Valizakja
  Vijnë Pampurat Moj Nanë
  Vijnë Tajaret Për Hava
  Vika Deti Mi Gocë
  Vuna Vehten Në Mundime
  Xhevahirja E Lalës
  Zemra Ç’m’u Dogj
  Zjarr Në Male, Zjarr Në Kodra

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019