Dërgo Një album nga Genta Xhaferi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Bej Sikur S'dua, Por Dashuroj
 •   Borebarrdha
 •   Deri Kur
 •   Jetuam Nje Cudi
 •   Komshiu
 •   Mos Luaj Me Zjarrin
 •   Ne Kete Saraj Jetojme
 •   Pa Fat Ne Dashuri
 •   Rrugen E Kam Humbur
 •   Ruhu Nga Dashuria
 •   Shije Dashurie
 •   Shtator
 •   Te Kerkoj
 •   Thuaj
 •   Ti Me Zhvesh Me Sy

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.