Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ergi Dini


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ain't No Sunshine
 •   Angie
 •   Asnji Gram
 •   Balade Per Jakup Ferrin
 •   Can't Take My Eyes Off You
 •   Dimni
 •   Funikuli Funikula
 •   Granada
 •   I Got The Dreams
 •   Ku Je?
 •   Man's World
 •   Morphine
 •   Na Lini Te Jetojme
 •   Pa Fryme
 •   Refuzoj
 •   Show Must Go On
 •   Sweet Dreams
 •   Tu Vas Me Detruire
 •   Unchain My Heart

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.