Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Çast
  Buzet Detit Jemi Rritur
  Dashuria Jone
  Djalo
  Do Humbas Me Ty
  Do Jetoja Pa Ty
  Do Te Kthehem Perseri
  Dyzet Gersheta
  E Di
  E Duam Lumturine
  Fantastik
  Fli Tani
  Frikem Se Me Pelqen
  Ik
  Jam
  Jam Bërë Si Ti
  Janines Ci Pane Syte
  Jeta S'Është Loder
  Katastrofa
  Ktheju Tokës
  Kur Te Jesh Merzitur Shume
  Larg Teje
  Mos Beso
  Mother (Kthehem Te Dielen)
  N'Errësirë
  Nazet E Tua
  Ne Shtepine Tone
  Ne Te Dashuruar
  Nje Ore Me Shume
  Njerezit E Agimeve
  Njeri Nga Ata
  Nuk E Harroj
  Nuk Kam Faj Qe Roberoj
  Nuk Te Pres
  Pa Identitet
  Papagalli I Dashurise
  Parfum Nate
  Per Mua Paske Ken Kismet
  Perse Te Adhuroj
  Planeti I Fëmijëve
  S'ka Fajtor Ne Dashuri
  Shiu I Veres
  Sonte
  Sot T'i Japim Fund
  Te Lumtur Te Dua
  Thesar Pa Emer
  Ti
  Ti S'Me Meriton
  Une Te Dua Si Je Ti
  Vetem Nje Nate
  Vlej Per Ty
  Zgjohu

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019