Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Kida


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Andërr
 •   Bileten
 •   Boni Zo
 •   Deja Vu
 •   Don't Say No More
 •   Ja Kemi Nis
 •   Ka Je
 •   Kce
 •   M'ke Rrejt
 •   Malli
 •   Mas
 •   Merri Krejt
 •   Mi Amore
 •   Moti
 •   Murder
 •   No Love Allowed
 •   O'najr
 •   Pe Du
 •   Prince Quick
 •   Rikthejm Na
 •   S'ki Ide
 •   Tela
 •   Ti
 •   Uh Baby

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.