Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Këngë Trimërie


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ani Moj Shqipni Mos Thuej Marova
 •   Ç’janë K’ta Gurë T’bardhë E T’zi
 •   Ded Gjon Luli
 •   Ditë E Zezë 6 Qershori
 •   Kaçanikut I Raftë Pika
 •   Kangë Për Bajram Currin (2)
 •   Kangë Për Bije Vokshin
 •   Kangë Për Skenderbeun
 •   Këngë E Ibes
 •   Këngë Për Adem Jasharin (sërish Vjen Marsi)
 •   Këngë Për Ali Pashë Tepelenën
 •   Këngë Për Avdyl Frashërin
 •   Këngë Për Avni Rrustemin
 •   Këngë Për Bajram Currin (1)
 •   Këngë Për Bajram Currin (3)
 •   Këngë Për Ganimete Tërbeshin (2)
 •   Këngë Për Hajdar Dushin
 •   Këngë Për Hajredin Pashën
 •   Këngë Për Ibe Palikuqen
 •   Këngë Për Isa Boletinin
 •   Këngë Për Ismail Qemalin
 •   Këngë Për Jakup Ferrin
 •   Këngë Për Sefë Kosharën
 •   Këngë Për Sulejman Vokshin
 •   Këngë Për Tahir Mehën
 •   Në Muzeun Historik
 •   O Moj Kosovë, Me K’sulë Të Bardhë
 •   Ushton Gryka E Kaçanikut
 •   Xhamadani I Trimërisë

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.