Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  'smail Qemali Me Derte
  A S’më Merr Prej Dore
  As E Vogël As E Madhe
  Asaman O Moj Lule
  Asaman O Trëndafili I Çeles
  Ato Gërsheta
  Ç’u Mbush Mali Plot Me Rrush
  Ç’u Ngrit Lulja Në Mëngjes
  Çelu Trëndafil
  Çova Rrush Tek Buza Jote
  Çupë Thyej Ato Gjilpëra
  Çupëzë, Beqare Moj
  Ballukeprerë
  Bejkë Ç’të Kam Silloinë
  Binte Shi Pika Pika
  Dardha Rrumbullake
  Dil Pak Moj Në Penxhere
  Do Marr Çiften Do Dal Për Gjah
  Dola Nje Dite Ne 28 Bace
  E Ç’u Këput E Ra Një Yll
  Fëllënzat Që Hedhin Valle
  Fustanin Që Të Solla Mbrëmë
  Gjitonja
  Hiri Prilli, Shkriu Bora
  Janinës Ç’i Panë Sytë
  Kalino
  Kur Bëje Poshtë E Përpjetë
  Kur Bëje Rrugësë Tutje
  Kur Më Shkonje Lumit Goce
  Kur Më Vjen Burri Nga Stani
  Kur M’i Zbrisnje Shkallët
  Kur Vadisje Borziloknë
  Kur Vjen Behari, Çel Qershia
  Leskoviku
  Ma Ke Ballin - O
  M’u Dogj I Shkreti Xhan
  Mikja Me Shami Mënjanë
  Moj E Bardha Si Semini
  Moll’ E Kuqe Plot Dora
  Mora Çiften E Dola Për Gjah
  Mora Rrugën Për Janinë
  Mos U Tremb Se S'të Vij Brënda
  Në Një Arë, Në Një Lëndinë
  Nën Një Portokalle Moj
  Nënë Moj Do Marr Një Udhë
  Njëzet E Pesë Gërsheta
  O Dhëndër Ku Vete Kështu
  O Moj Dukane
  O Moj Hunaza Me Grep
  O Unaza Gur Jeshile
  Oh Po Tamburaja
  Përse Të Rritë Mamaja Ty
  Pikën E Ballit
  Po T’boj Rixha
  Qaj Maro
  Qysh Do Ta Shkojmë Këtë Behar
  Sajzez-o
  Se Ç’u Hodha Nëpër Lum
  Sevdaja Jote Ç’m’u Shtua
  Sevdaja Jote Më Treti
  Shkova Mbrëmë
  Shtëpia Përtej Në Buzë
  Syzezë Vetulljeshile
  Të Dinja Të Vogël
  Të Rashë Pas, Moj, Të Rashë Pas
  Te Rrapi Në Mashkullorë
  Trëndafil Me Dyzet Fletë
  Tundu Bejkë
  U Lodhe Babë U Lodhe
  Veleshtare
  Xhixhile

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019