Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ana Kabashi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ami Lekt
 •   Ana Kabashi
 •   Bla Bla Boy
 •   Dashni
 •   Kom Me T’dasht
 •   Loving You
 •   Me Hile
 •   Na Thej
 •   Papi
 •   Për Ty
 •   S’jena Bashk
 •   Stay
 •   Tumankuqe (Remake)

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.