Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Laura Krliu


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Boll Mo
 •   Boy Bye
 •   Broken-Hearted Girl
 •   Disko Groznica
 •   Forget You
 •   I Don't Want To Miss A Thing
 •   I Kissed A Girl
 •   Kjo Bachata
 •   Koj E Kriv
 •   Like A Virgin
 •   Mercy
 •   Nese
 •   New York
 •   Nuk Jane Me
 •   Pak Nga Pak
 •   Prazna Soba
 •   What A Feelling
 •   Why Don't You Love Me?
 •   You Lost Me

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.