Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Ramadan Krasniqi


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   10 Gëime Të Madh Ka Shqiptarija
 •   A T'kujtohet Moj Syzez
 •   Adem Jashari
 •   Ali Pasha
 •   Bashkimi Kombetar
 •   Bijetë E Llapushes
 •   Brigada 121 Kumanova
 •   Deshmori Ibrahim Mazreku
 •   Deshmori Sadik Shala
 •   Deshmorit Shaqir Krasniqit
 •   Deshmorve Te Kleqkes
 •   Erdh Pranvera '98
 •   Fehimi Lladrovci
 •   Flamurit
 •   Gjavit Pasha Fjal Ka Que
 •   Gryka E Caraleves
 •   Hajde Qike Sonte Per Darke
 •   Hamdi Berisha
 •   I Hypa Pampurit
 •   I Kujtojmë Me Mall
 •   Ismet Jashari Kumanova
 •   Ka Hy Serbi Ne Drenic
 •   Këngë Për Flamur
 •   Këngë Për Hamdi Berishën
 •   Kenge Mergimi
 •   Kenge Per 28 Nentorin
 •   Klecka Legjendare
 •   Komandant Ismet Jashari
 •   Komandant Muj Krasniqit
 •   Kreshtat E Kosoves
 •   Ku E Kame Ciftelin E Babes
 •   Kunrat E Zeza Qorapat Me Vegza
 •   Liri Per Çlirimtaret
 •   Maturantave
 •   Mërgimtarëve
 •   Mehedi E Sylejmon Bytyqi
 •   Moj Kosov Shpirt Ilirie
 •   Muj Krasniqi Beqir Gashi
 •   N'dyshekllakrat Jam Kanë
 •   N'oda Burrash Te Shqiptaris
 •   Ne Mengjes Kur U Qova
 •   Nentori Historik
 •   Oj Kosov Mriz Me Zana
 •   Për Pavarsinë
 •   Pjeter Bogdanit
 •   Prekazi Legjendar
 •   Qysh Se Leu Kjo Dit E Egzodit
 •   Rapsodit Dervish Shaqa
 •   Sadik Shala
 •   Shaqir Krasniqi
 •   Te Gjithe Trimave Kosovar
 •   Trimave Te Beanices
 •   Uqk Ja Prin Ne Balle
 •   Valle Popullore
 •   Vellau Me Vella Po Bashkohet

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.