Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  Adrenalina
  Aleksandër Vuçuiç Në Srebrenicë
  Bajram Rama
  Dis Këngëtareve
  Enarë Me Kombëtaren
  Fatmir Limaj
  Gang Gang
  Hakikat Me Paske Dasht
  Halle Halle Esht Kjo Jet
  Hashim Thaqi Legjendë E Gjallë
  Ishe Lule E Shpirtit Tim
  Këngë Për Kreshnik Husaj
  Këngë Për Latif Gashin
  Kenga E Safet Boletinit
  Kenge Per Alma Lamen
  Kenge Per Azem Sylen
  Kenge Per Deshmorin Avdi Gjaqku
  Kenge Per Deshmorin Hysni Ramaj
  Kenge Per Dibran Fyellin
  Kenge Per Idriz Dushin
  Kenge Per Kryeministrin E Shqiperis Edi Rama
  Kenge Per Nen Terezen
  Kenge Per Sami Lushtakun
  Kenge Per Shaqir Igrishten
  Kenge Per Zekë Krasniqin
  Kosova Në Fifa
  Ku Je O Xhan
  Kur I Mbusha 20 Vjet Shkova Ne Gurbet
  Majlinda Kelmendi, Krenaria Kombëtare!
  Nana Hip-Hopit
  Oj Dada Sal Oj Dada Selvije
  Potpuri 2014
  Ramush Haredinaj
  Reperat Jon Bo Mafi
  Rexhep Taip Erdogan, Hero I Gjallë!
  Shpend Ahmeti
  Shqiperi Etnike
  Tahir Sinani
  Thrret Prizreni
  Unë Jam Bomba!
  Zhuj Selmani

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019