Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Marin TnT


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Albanian In Paris
 •   £Hasjanali
 •   £Poundz
 •   £Pr-Tr
 •   Barz Room
 •   Chill Up In The Sky
 •   Ghettology
 •   Gucci
 •   Hala N’rrug
 •   Intro
 •   Kingin
 •   Me Fal
 •   Mos U Kthe
 •   On The Phone
 •   Piccolo
 •   Sonte
 •   Where The Limit
 •   Wowowo (Remake)
 •   Xhan

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.