Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  All I Need
  Asnjo Si Un
  Bashke
  Buzeqeshje
  Dashuri E Pastër
  E Jotja
  Eye Of The Tiger
  Faj
  Fallen
  Femer Fatale
  Gjethet E Shtatorit
  Golosa
  Hallelujah
  Humbur
  I Will Love Again
  Iluzion
  Kam Filluar Te Ndjej
  Kenga E Gjyshes
  Ku Ma Le
  Kush Jam
  La Tortura
  Larg
  Le Të Jetë
  Loti I Fundit
  My Heart's Song
  Na E Dina
  Pa Perse
  Pafundesi
  Provoje Edhe Nje Here
  Pse U Harrua Dashuria
  S'te Mbaj Dot Peng
  Sagapo Të Dua
  Shume Happy
  Si Ai
  SS
  Start
  Syte E Tu & Pranvera Me Nje Lule S' Vjen
  Të Pajtohemi
  Ti S'e Din Se
  Vone
  Ylli Im Polar
  Zemra Të Fal
  Zemren Maje
  Zgjome Nje Tjeter Enderr

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019