Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  A Do Te Vish (Alo, Alo, Alo)
  Artisti
  Babain Tend E Kisha Shok
  Bashkë Me Vitet
  Bashke Me Femijet
  Ditet Qe Jetojme
  Ditet Qe Na Presin
  Djepi I Trimërisë
  E Bukur Vjen Pranvera
  E Doni Dashurine
  E Parandjej
  Emri I Një Rruge
  Faqebardhë Kosova Nanë
  Filli I Dashurise
  Gezimin Njerzve Ua Shtoj
  Hajde Shpirto
  Këngë Për Adem Demaçin
  Këngët E Rinisë
  Kenge Çelik Dhe Dashuri
  Kompozitori Dhe Femija
  Kur Jemi Bashkë Të Dy
  Kur Xhirohej Nje Film
  Me Dhe Drite Nga Syri Yt
  Me Gjak E Shkrove Historine
  Moj Pranvere
  Nënat Tona
  Ne Moshen E Rinise
  Nje Djep Ne Barrikade
  Nje Fjale Lumturie
  Portreti
  Prane Detit
  Prane Te Ndjej Kudo
  Shokë Jete
  Shokët
  Shokut Tim
  Trokite Tek Dera
  Vajza Dhe Deti
  Vajze Moj, Lule Moj
  Zemërzjarta Moj
  Zemrat Det I Gjere

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019