Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Barbana


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Cover Boy
 •   E Pamundur Te Te Dua
 •   Ex-in Tim
 •   Flirt
 •   Hajna, Hajna
 •   Jeta Ketu S'mbaron
 •   Libri I Dashnis
 •   Nuse Qafegastare
 •   S'e Mendoja
 •   Se Jam Vajze
 •   Thrret Prizreni Mori Shkoder
 •   Xinxilushe

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.