Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Krimineli


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Baby
 •   Freestyle
 •   Hala Nket Loje
 •   Hmp
 •   I Le Gjurmat (Skit)
 •   Injoranc E Tepert Otr
 •   Jam Kush Jam
 •   Kategori E Rand
 •   Liza
 •   Long Way
 •   Me Zemer
 •   Mos Ta Nin
 •   Non Stop
 •   Nuk Dorzona
 •   Para Gjykates
 •   Shqipe
 •   Terr
 •   Underground (Diss Noizy & Stresi)

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.