Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË

Dërgo Një album nga Vikena Kamenica


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Ere Pranverore
 •   Flas Me Rinine Tende
 •   Imazh
 •   Kjo Lanete
 •   Larg Nga Vetvetja
 •   Lule T'bukura Sjell Pranvera
 •   Mesnate
 •   Miremengjes Student
 •   Nje Flutur
 •   Per Ty Celin Mijera Mengjese
 •   S'e Kam Te Lehte
 •   S'mendoja
 •   Serenate Per Nusen
 •   Stacioni Im
 •   Te Shtrenjetes Sime
 •   Valsi I Lumturisë
 •   Xhaketa E Kuqe

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.