Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Butrint Imeri


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Alea
 •   Bakllava
 •   Bella
 •   Delicious
 •   Dream Girl
 •   E Jona
 •   Eja Eja
 •   Hajt Hajt
 •   Kanga Jote
 •   Ki Me Lyp
 •   Kush?
 •   M'ke Rrejt
 •   Ma Chérie
 •   Merre Zemrën Tem
 •   Mona Lisa
 •   Papa
 •   Për Një Dashuri
 •   Qu Po Dalim
 •   Superwoman
 •   Veç Për Mu
 •   Xhanem

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.