Dërgo Një album nga Leonora Poloska


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   As Nje Sekonde
 •   Bleta E Eger
 •   Buzet E Tua
 •   Dashuria E Humbur
 •   Digjem Per Ty
 •   Ditet E Syve Te Mi
 •   Do Te Digjesh
 •   Do Te Pendohesh
 •   Endrrat E Mia
 •   Engjulli Im
 •   Fati Im Nuk Ishe Ti
 •   Forever You & Me
 •   Go
 •   Harroji
 •   I Miss U
 •   I Need Your Love
 •   I Pa Njohur
 •   In My Dream
 •   Jamajka
 •   Jeta E Rende
 •   Jo Jo Jo
 •   Kush O Mama
 •   Lamtumire
 •   Me Maske Ne Fytyre
 •   Me Neve
 •   Me Njohe Mua
 •   Me Shpeto
 •   Mos Më Thuaj Jo
 •   Mos U Largo
 •   Ne Kishim Nje Fat
 •   Nje Cike Dashuri
 •   Nuk E Kupton
 •   Per Ty Lutem
 •   S'ishte Fat
 •   S'kam Faj
 •   Sa Me Lendove
 •   Shi Ne Zemer
 •   Shko
 •   Shpresa E Ardhmerise
 •   Syni I Zi
 •   Ta Fala Zemren
 •   Te Dua, S'te Dua
 •   Te Kendojme
 •   Ti Nuk Me Kupton
 •   Tradhetare
 •   U Genjeva
 •   Une E Ti
 •   Vajze E Mire
 •   Veq Ty Te Kam
 •   Ylli I Dashurise
 •   Ylli Margaritar

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.