Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Daja Do


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   2,3 Tyma
 •   Atje Ne Boten Tjeter
 •   Dit Tjeter
 •   Do Behet Mir
 •   Drog Vdekje Arkivol
 •   Ferma Pa Kafshe
 •   Freestyle
 •   Hip Hop Fan
 •   Ja Ke Fut Kot Plako
 •   Ju Se Dini
 •   Kategori E Rond
 •   Lay Low
 •   Loj E Rond
 •   Luajm Shpirash
 •   M'fal Nënë
 •   Maskat
 •   Mc Aftesi
 •   Movee Bitch
 •   My Favorite Rapper Its Me
 •   Nena E Mekatit
 •   Nese Je Kunder
 •   Politika
 •   Preku Me Realitet
 •   Real Mc
 •   Shoqnia E Mir
 •   Sinonimet
 •   Vim Nga Dibra
 •   Vrasja

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.