Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Kelly


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   A Më Ndjen
 •   Ajo
 •   Albanians
 •   Asaj
 •   Braktisja
 •   E Paskem Pas Gabim
 •   E Vetmja Marrezi
 •   Jetove
 •   Kudo Qe Jam
 •   Kur Ti Buzeqesh
 •   Loti Qe Fal
 •   Ma Ka Fajin Zemra
 •   Melody
 •   Mesazh
 •   Mirmengjes Princesh
 •   Nëse Ti Do
 •   Ne Te Njejten Hene
 •   Neser
 •   One Night Stand
 •   Une Jam Ai
 •   Ylli Im Polar

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.