Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!

Dërgo Një album nga Vesa Smolica


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta. Albumi duhet të jetë i publikuar, ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tanë. Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album. Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit:
Studio/Produksioni:


Vendosni numrin që mban secila këngë në album në katrorin anash titullit. Numrat duhen vendosur vetëm në titujt që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
 •   Asnjo Si Une
 •   Brand New Me
 •   Buka E Duarve Tona
 •   Djepi I Trimërisë
 •   Du Me T'pas
 •   Du Me T'pas (Klevi Remix)
 •   E Njejt Mbetet Itako
 •   Kujtim Qe S'thuhet
 •   Mbreti I Tradhetise
 •   Na Lini Të Jetojmë
 •   Nuk Kam Perse
 •   Pendimi
 •   Perandor
 •   Qielli I 7
 •   Rruge
 •   Silence Breaking
 •   Sixtynine
 •   Tjetra
 •   Ty T’Kam
 •   Veç Na

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.