Dërgo Një Tekst
  Dërgo Një Poezi
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com
  • Dërgoni Një album


Ju lutemi të sigurohuni që informacionet që po dërgoni të jenë të sakta.
Albumi duhet të jetë i publikuar ndryshe nuk do të pranohet nga moderatorët tane.
Këngët e albumit që nuk janë në teksteshqip, na i shkruani tek "Shenimet" me numrat perkatës në album.

Faleminderit për kohën tuaj.

Titulli *:


Viti i publikimit: Studio e prodhimit:

Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë Vendosni numrin që mban secila këngë në album. Numrat duhen vendosur vetëm në këngët që bëjnë pjesë në këtë album dhe me numër nënkuptojmë numrin e tracklist-ës, d.m.th. numrin që kjo këngë ka në renditjen e këngëve të albumit. Për shembull: këngës që hap albumin i duhet vendosur në krah numri 1 dhe kështu me radhë (Të tjerat lërini bosh)
  1000 Arsye
  12 Muaj
  8 Me 2
  A Don Hala?
  Apokalips
  Asgje Ne Kete Bote
  Babe
  Bardh E Zi
  Bebi Vitit Te Ri
  Bermuda
  Bileta
  Challenge
  Chonga
  Ciao Machoman!
  Dreqi E Marrtë
  Duam
  Dy Tima
  Dyshemeja
  E Boj Nxehte
  E Para Dhe E Fundit
  Eja Me Mua
  Fenix
  Fenix (Remix)
  Forca E Femres
  Hajde
  Harrova
  Her' Her'
  Hey Xhuxh
  I Asaj
  I Heshtur Si Varr
  Inati
  Interesi (Shes)
  Kiss
  Knocks Me Out
  Kosove 2003
  Krejt Mu Kanë Përzi
  Kuaj Të Egër
  Me Duhesh Ti
  MMV
  Nëse Vdes E Re
  Nobody There
  Nuk Ma Do Zemra
  Pardon
  Piroman
  Plagë
  Prasuvam Bez Glas
  Pse Jo
  Psikologët
  Roxanne
  S'ka Më Diktaturë
  Si Munde Keshtu?
  So Eden Zbor
  Syte E Tu
  Tani M'ke Zemër
  Te Ikim Se Bashku
  Te Jetojme
  Testament
  Ti Nuk Je Unë
  Tickets
  Une E Di
  Vazhdoj
  Vetem Une Dhe Ti
  Zemra Jem
  Zhigallo

Shënime:
Ju lutemi të na tregoni ku keni arritur të gjeni informacion për këtë album.

(Mund të lihet bosh)teksteshqip.com © 2007 - 2019