Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË
Kengetare Te Ndryshem - Hitet Folklorike Vol.1

Nga kjo faqe mund të dërgoni foto të kopertinës se diskut "Hitet Folklorike Vol.1" nga Kengetare Te Ndryshem. Kujdes! Fotot me përmasa të vogla ose me shkrime të shtuara, nuk do publikohen. Përmasat ideale të fotos janë 600px x 600px

Dërgo Foto:

  Max: 3MB   Formatet: jpg, png, gif