Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË
Muharrem Ahmeti - Moj Katile Ca Me Ke Bo

Nga kjo faqe mund të dërgoni foto të kopertinës se diskut "Moj Katile Ca Me Ke Bo" nga Muharrem Ahmeti. Kujdes! Fotot me përmasa të vogla ose me shkrime të shtuara, nuk do publikohen. Përmasat ideale të fotos janë 600px x 600px

Dërgo Foto:

  Max: 3MB   Formatet: jpg, png, gif