Më mbaj mend (për 1 muaj)

Hyrja është kryer me sukses!


CORONAVIRUS NË SHQIPËRI DHE KOSOVË
Produksioni Elrodi - Kenge Te Shqiperise Se Mesme

Nga kjo faqe mund të dërgoni foto të kopertinës se diskut "Kenge Te Shqiperise Se Mesme" nga Produksioni Elrodi. Kujdes! Fotot me përmasa të vogla ose me shkrime të shtuara, nuk do publikohen. Përmasat ideale të fotos janë 600px x 600px

Dërgo Foto:

  Max: 3MB   Formatet: jpg, png, gif