Më mbaj mend (për 1 muaj)

Gold AG - Per Presheven

Ju lutemi që përkthimi të jetë sa më i saktë dhe pa përdorur Google Translate.
Faleminderit për kohën tuaj!

Gjuha origjinale e këngës


Teksti origjinal i këngës
Bere bre ta shtii CD-jen ta kshyri cha ka boo GOLDI
HaHaHau
GoLd-Ag
Opaa
DODA AGES
PreshevaLee
Per Presheven
Ngojee
Chmojee

Puna terezi per ket nahii me agi
I pari dhe i vetmii MC-GoLd-Ag
Kom Pare sa Chohet
Trunii jemm S`Lexohett
Ch`do Kojkk e jemjaa chee bohett trunii pii coptohett
Dikujtt pii Dashnis
Dikujtt pii Xhelozis
Najkujt Pahirii
Shumm kujtt pii SimpatiS
Mas Mramtii poo ta themm kett herr
HaHaHa
Presheva Pa Goldinn sii Gjojdii Paa FilteR
N`Rap Oshtt NormaLe nesee FjaLT jon Banale
Kchychee nanen n`Goj
Jee Nan Chimee edhe k`saj radhe
Me Derte e HaLLe
ChYsh ii kii Puntt Jomm Chajj PreshevaLee Chee tii Troshitt Huntt
Per pLech jaam NormaL
Per FeMraa IdeaL
I FaLemiNdeRonaa Zotitt Chee S`Jomm Sii Tyy BAL
HaHaHa
Unn Lujj Kochee me Tyy
Kushh Maa Shann Presheven
Pidhinn e nanes ja chii

ReFF:[2X]
Presheven e duu
Preshevaa m`burret me muu
Per Presheven edhe jepem kuu me dit ku me shku
Per Presheven Shajj
Per Presheven Wrajj
Emrinn Preshev dhee unn N`Zemer E Majj

Shikoo K`tu`H Facenn e MangupiT
Oo BudaLL Kryt Ja W`Thejj Mee Birra T'Shkupit
Paa e Shtiii N`Shpejcii
BadiHaVaa Futjaa GaziTt
A Po Taa Thenn Preshev Moss na thee Para Gjimnazitt
A Po Taa Thenn Kur Po shitesh Nii Far BILLDERI
A Po pLAs KuR Po hipp N`AvtobuS Paraa Terrii
S`Folii Per ... ... ...
Kee ii Kaiit Kee Nesee M`donn me ¢¾ thujj
Sa BudaLL S`Bon muu prish krejtt wenii
2-FtyrShat sii PeLchejj edhe N`Koftt ii jemjii
Kur T`Vii Asajdee InAt-G hinii GreveS
GoLd-Ag Kushh e Nje`H E Dinn Chee Oshtt ii PresheveS
Ty Thuu Chee Jee PreshevaLee
Po unee T`KaLLa
E KallXojj PeriiFeriNn Kur T`Wjenn N`Pytjee MahaLLa
T`Sho`H OnDeRR PreShev edhe NateNn Kur fLejj
Edii Chee S`KA KriJess Chee Su M`Nje`H Anejj

ReFF:[2X]
Presheven e duu
Preshevaa m`burret me muu
Per Presheven edhe jepem kuu me dit ku me shku
Per Presheven Shajj
Per Presheven Wrajj
Emrinn Preshev dhee unn N`Zemer E Majj

S`Bonn mee muu GeRRditt
Shumm SimPatikaa ii kii Thmit
S`Mujj Preshevv Me T`Koritt
NePeR Chetoo RRug jumm RRitt
Neper Chetoo RRugg ka keshaa
I Kann N`Drruu 200 LLaFa
TaShh RRESPECT Kevee tuu Juu Thyy ChaaFaa
Thojshinn FanTaZer kuptojj se M`kii njoftt
Tashh Erdhh Ditaa kur Umm Thuu
"SHOCHII HALLALL T`KOFT"
Kerkonn se N`Gojj Pervechh tupakinn
N`Gips jomm hecc K`Hoo T`Chifshaa GJAKIN
Sa Her Chee Thuu :Psee?
Unnee Thomm : VeCh
Tii E nxen Kafichinn unnee Tekrar ii Kech
Tii DeL mee shetitt unn shkojjj me fLejtt
Tii MsheLesh tee shpijaa Kur T`DaLimm Naa Krejtt
HaHaHa
Letaa kaa shumm PeriPecii
Dikujtt sii jetohett
Nashtaa soo PreshevaLee
Dihett Per konn shitin
Per konn foLinn PrraLLA
RROFT AriiAnn DODA Edhee KRejtt MAHALLA

ReFF:[2X]
Presheven e duu
Preshevaa m`burret me muu
Per Presheven edhe jepem kuu me dit ku me shku
Per Presheven Shajj
Per Presheven Wrajj
Emrinn Preshev dhee unn N`Zemer E Majj

Khuu Pee Shoo Chee Saa Ee Mirr Ishh Konn AA???
M`Ka KALL KRejtt M`Ka ... Shtii Pasha ALLainn POO
Khuu Vech K`Taa Bree E N`Gojj Pasha kreiit
S`KA Lidhjee unee Psee Jomm II KAiit Jomm
Amoo Unee E N`Gojj K`To`H PAsha Kreiit
Pii At'Heritt A T`KUJtohett KISS KIS
Jomm Msuu Shtii
OPAA
Gjuha e përkthimit


Titulli i përkthyer:


Teksti i përkthyer:


(Mund të lihet bosh)