Më mbaj mend (për 1 muaj)

Armend Regjepagiqi & Aida Baraku - Moj E Mira Nëpër Thera

Ju lutemi që përkthimi të jetë sa më i saktë dhe pa përdorur Google Translate.
Faleminderit për kohën tuaj!

Gjuha origjinale e këngës


Teksti origjinal i këngës
Armendi
Moj e mira nëpër therra
të luta, të luta sa ke vera
moj e mira ndër livadhe
ruju sonte, nata e madhe

Aida
Ooooh, ooooh
Ooooh, ooooh

Armendi
Ndër kaçuba moj e mira
tuj u fshe të kaloi rinia
ooooh, ooooh
mblidhi këmbët e lidhi durtë
se u kënaqe tuj e lujtë
oooooh

Aida
O e re, jam o e re
nën të ti e ke plot hare
dhe nuk du, du, du
me u martu, tu, tu, tu
pa provu, e pa provu
dhe nuk du, du, du
me u martu, tu, tu,tu
pa provu e pa provu

Aida - Armendi
O moj e mira mori nëpër therra
moj e mira nëpër therra
o të luta, të luta moj sa ke vera
të luta të luta sa ke vera
o moj e mira mori ndër livadhe
moj e mira ndër livadhe
o ruju sonte, mori nata e madhe
ruju sonte, nata e madhe
ooooh, ooooh ooooh, ooooh

Armendi
Moj e mira nëpër therra
të luta të luta sa ke vera
moj e mira ndër livadhe
ruju sonte, nata e madhe

Aida
Ooooh, ooooh
Ooooh, ooooh

Armendi
Moj e mira fqinjit ruja
e marrove në ara të huja
moj e mira te taraba
veç me e ditë
do të kish mbytë baba

Aida
O e re jam, o e re
baba kokën ma kish pre, çudi
se nuk du, du, du
me u martu, tu, tu,tu
pa provu, pa provu
dhe nuk du, du, du
me u martu, tu, tu,tu
pa provu e pa provu

Aida - Armendi
O moj e mira o mori nëpër therra
moj e mira nëpër therra
o të luta, të luta moj sa ke vera
të luta të luta sa ke vera
o moj e mira mori ndër livadhe
moj e mira ndër livadhe
o ruju sonte, mori nata e madhe
ruju sonte, nata e madhe
ooooh, ooooh ooooh, ooooh

Aida
O moj e mira nëpër therra
o të luta, të luta, mori sa të jetë vera
Gjuha e përkthimit


Titulli i përkthyer:


Teksti i përkthyer:


(Mund të lihet bosh)