Kumrije Mustafa
Kumrije Mustafa
Kumrije Mustafa
{{ risposta }}
Mesatarja:  {{ nStars }} / Votuan:  {{ nVotes }}


Kumrije Mustafa është këngëtare e njohur. Në vitin 2007, Elhame Mustafa & Kumrije Mustafa publikojnë albumin "Kenge Dasmash".

Më datë 5 Janar 2009, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "Mos U Kthe".

Më datë 25 Korrik 2014, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "Ishalla Bahet Mire".

Më datë 22 Nëntor 2015, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "Dashurine Dhuroma".

Më datë 15 Dhjetor 2015, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "Ëndrra E Gruas". Muzika e këngës u punua nga Kreshnik Avdiu, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu.

Më datë 19 Nëntor 2016, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "Kulmi I Xhelozise". Muzika e këngës u punua nga Kreshnik Avdiu, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu.

Më datë 1 Mars 2017, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "Arsye E Jetës Ti Je". Muzika e këngës u punua nga Kreshnik Avdiu, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu.

Më datë 8 Dhjetor 2017, Kumrije Mustafa publikon videoklipin "Nusja E Sotit", në bashkëpunim me Besim Krasniqi. Muzika e këngës u punua nga Kreshnik Avdiu, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu.

Më datë 4 Maj 2018, Kumrije Mustafa publikon videoklipin "Dasma Ka Lezet", në bashkëpunim me Besim Krasniqi. Muzika e këngës u punua nga Kreshnik Avdiu, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ardian Kastrati.

Më datë 15 Qershor 2018, Kumrije Mustafa publikon videoklipin "Kanagjegji", në bashkëpunim me Besim Krasniqi. Muzika e këngës u punua nga Kreshnik Avdiu, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Ardian Kastrati. Videoklipi u prodhua nga Video Art.

Më datë 13 Korrik 2019, Kumrije Mustafa publikon videoklipin "Si Qika, Si Djali", në bashkëpunim me Besim Krasniqin. Muzika e këngës u punua nga Besim Krasniqi, ndërsa teksti u shkrua nga Abaz Selmani.

Më datë 24 Janar 2020, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "Mallkuar Qofsh".

Më datë 12 Korrik 2020, Motrat Elhame, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "Ndali Nuse Ata Lot". Muzika e këngës u punua nga Nexhi Vuniqi, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Nexhi Vuniqi.

Më datë 15 Gusht 2020, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "Pritem Oj Nanë Pritem". Muzika e këngës u punua nga Emin Aliu, ndërsa teksti u shkrua nga Sami Aliu.

Më datë 4 Shtator 2020, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "Jam Sheqer". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Ilir Berani. Videoklipi u prodhua nga kompania Urban Graphics.

Më datë 12 Korrik 2020, Motrat Elhame, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "Ndali Nuse Ata Lot". Muzika e këngës u punua nga Nexhi Vuniqi, teksti u shkrua nga Kreshnik Avdiu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Nexhi Vuniqi.

Më datë 27 Shkurt 2021, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "Vjeherr Mos U Anko". Muzika e këngës u punua nga Besim Krasniqi, teksti u shkrua nga Abaz Selmani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Enver Ibrahimi. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 24 Prill 2021, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "Mire E Qofshi 100 Vjet". Muzika e këngës u punua nga Emin Aliu, teksti u shkrua nga Sami Aliu, ndërsa për orkestrimin u kujdes Enver Ibrahimi. Videoklipi u prodhua nga kompania Time Pictures.

Më datë 20 Tetor 2021, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "E Sa U Merzit Nana". Muzika e këngës u punua nga Emin Aliu, ndërsa teksti u shkrua nga Sami Aliu.

Më datë 14 Prill 2022, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "Baba E Nana Simbol Mirësie". Muzika e këngës u punua nga Besim Krasniqi, teksti u shkrua nga Abaz Selmani, ndërsa për orkestrimin u kujdes Enver Ibrahimi. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.

Më datë 17 Qershor 2022, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "I Tutesh Burrit". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Fadil Topalli, ndërsa orkestrimi u realizua nga Besnik Zikolli. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.

Më datë 15 Gusht 2022, Kumrije Mustafa & Rinesa Krasniqi publikojnë videoklipin "Bija Ime". Muzika e këngës u punua nga Besnik Zikolli, ndërsa teksti u shkrua nga Abaz Selmani.

Më datë 1 Korrik 2023, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "Oj Nafak A Je Gjalle". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu, ndërsa orkestrimi u realizua nga Labinot Mezini. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.

Më datë 8 Korrik 2023, Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi publikojnë videoklipin "Hajde Reja Jonë". Muzika dhe teksti i këngës janë punuar nga Kreshnik Avdiu, ndërsa orkestrimi u realizua nga Labinot Mezini. Videoklipi u prodhua nga kompania A Films.

» Dërgo Korrigjime »

» Tekstet e Këngëve »Komente 2