Më mbaj mend (për 1 muaj)

Dhe Në Frymëmarrjen E Fundit

- femijëve të mi -

Edhe në frymëmarrjen time të fundit,
Mbetem e qëndroj me sytë nga qielli.
Edhe kur më shkundet pemë e trupit,
Dua të shikoj për Ju,kur të lindë dielli.

Ju, filizabrishtët e gjelbër të trupit tim,
U dua përjetësisht në rritje e fluturim!

- poezi nga Lana Dembo


Nuk ka akoma asnjë votë


Komente mbi këtë krijim