A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Marr Frymë Nga Ty

Une marr fryme nga ty,
Dhe jetoj me shume,
Te kam si keta sy,
Dhe te dua pa fund…

Ti je jeta ime e vertete,
Shpirti im veç ty te perket,

- poezi nga Lana Dembo


Nuk ka akoma asnjë votë