A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #

Në Det

Une jam pulbardhe,
Dhe puthem me vale,
Ti det je deti i gjere,
Që të më presi ka dale…

Nje pikez e vogël kripe,
Ne buze dhe te ngrin,
Preke pakëz me gjuhe,
Ngjet si lot i gëzimit tim?

- poezi nga Lana Dembo


Nuk ka akoma asnjë votë