Add Lyrics
  Add Poems
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z #
  • teksteshqip.com

Biografia :: Leka



Ju lutemi të sigurohuni që biografia të jetë 100% e saktë.
Shkruani vitin kur ka ndodhur diçka dhe jo sa vjet ka që ka ndodhur.
Faleminderit për kohen tuaj.

Ditelindja: 13-10 -1965
Vendlindja: Mitrovice
Biografia: Nëse mungojnë, vendosni ditëlindjen dhe vendlindjen në fillim



Në këtë hapësirë mund të shkruani komente shtesë ose mund të na sygjeroni profile zyrtare në rrjetet sociale.

(Mund të lihet bosh)







teksteshqip.com © 2007 - 2019