Thënie Dashurie

Thënie Dashurie

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dashuria e vërtetë fillon kur jemi të gatshëm të japim gjithçka pa kërkuar asgjë.
  William Shakespeare aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  S’ka dashuri zjarrin e së cilës nuk e shuan martesa.
  Pashko Vasa aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ata që dashurojnë ose nuk dyshojnë asgjë ose dyshojnë gjithçka.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dashuria është një shpirt i vetëm që jeton në dy trupa.
  Aristoteli aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk dashuron vërtet ai që nuk dashuron pa reshtur.
  Aristoteli aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Vetëm ai që dashuron pa shpresë e njeh dashurinë e vërtetë.
  Pablo Neruda aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kush mund të tregojë se sa dashuron, ka njohur vetëm një dashuri të dobët.
  Francesko Petrarka aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Që dashuria është çdo gjë, është çdo gjë që dimë për dashurinë.
  Emily Dickinson aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Sa më shumë gjykohet, aq më pak dashurohet.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Çdo grua ka nevojë për tre burra në jetë: një dashnor, një bashkëshort një baba!
  Autor I Panjohur aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Çdo pengesë për dashurinë vetëm e forcon atë.
  William Shakespeare aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Asgjë nuk e forcon dashurinë sa pengesat e pakapërcyeshme.
  Lope De Vega aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Po të gjykohet për dashurinë nga shumica e efekteve të saj, ajo i ngjet më tepër urrejtjes se sa miqësisë.
  François de La Rochefoucauld aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dashuria e dëshira janë dy gjëra të ndryshme: jo çdo gjë që dashurohet dëshirohet dhe jo çdo gjë që dëshirohet dashurohet.
  Miguel de Cervantes aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dashuria e vërtetë është e përjetshme dhe gjithmonë e njëjtë; që edhe kur flokët janë të thinjur, zemra mbetet gjithnjë e re.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dashuria e vërtetë është një qetësi e përflakur.
  Giuseppe Ungaretti aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dashuria e vërtetë, siç dihet, është e pamëshirshme.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dashuria tmerrohet nga çdo gjë që s’është vetja e saj.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kush është ai që i mjafton të dashurojë një herë të vetme? Ka njerëz që kanë vdekur e që akoma i ndiej tek dashurojnë.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kush dashuron vërtet, bëhet hero e poet për një buzëqeshje, për një fjalë, për një shenjë të personit që dashuron.
  Hermann Hesse aforizma