Thënie Për Babain

Thënie Për Babain

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Në fillim fëmijët i duan verbërisht prindërit, pastaj fillojnë t’i kritikojnë, ndërsa ndonjëherë bile u kërkojnë edhe falje.
  Oscar Wilde aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kam mësuar se kur një i porsalindur shtrëngon për herë të parë gishtin e babait në grushtin e tij të vogël, e ka mbërthyer përgjithmonë.
  Gabriel García Márquez aforizma
 • 2021-11-20 01:30:24
  Duaji prinderit e tu dhe kujdesu me dashuri për ta. Mos u anko asnjëherë për gjëra që prinderit e tu nuk kanë mundur të ti japin!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-02-23 23:09:01
  Të vetmit krahë mashkulli që nuk të duan me interes, janë vetëm krahët e “BABËS“.
  Adelina Pali aforizma
 • 2022-03-10 10:48:40
  Ka fëmijë që nuk mendojnë për prinderit e tyre, por nuk ka prinder që të mos mendojë për fëmijēt e vet!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-09-01 06:56:58
  Baballart rrallë lot derdhin, Tera në grykë ata mbledhin. Loti tyre vjen si ëndrrë vajza nuse djali dhëndërr.
  Naxhije Muhadri aforizma
 • 2021-08-20 19:10:21
  Sakrificat që bën një baba për vajzën e tij, nuk mund t'i bëjë kurrë një "Princ i Kaltër" (Të paktën jo me të njëjtën pastërti dhe vërtetësi).
  Denisa Saliaj aforizma
 • 2021-07-07 19:09:22
  Kur ndjen se ke mungese mbështetjeje, ku shkon mendja diku tjetër, përveç tek babai?
  Imer Raçi aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Gjëja më e rëndësishme që një baba mund të bëjë për fëmijët e tij është të dashurojë nënën e tyre.
  Henry Ward Beecher aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Babai im më ka dhënë gjënë më të çmuar që mund të më jepte: ka besuar në mua.
  Jim Valvano aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk ka rëndësi kush ishte im atë, rëndësi ka se kush mbaj mend unë se ishte.
  Anne Sexton aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kur e bija martohet, i ati humbet pajen por rifiton banjon dhe telefonin.
  Robert Lembke aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Të paktën ekziston një martesë që e bën mashkullin të lumtur: ajo e së bijës.
  Marcel Achard aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Për t’u bërë baba është shumë lehtë, por për të qenë baba është e vështirë.
  A. Buksh aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Për njerëzit fisnikë nuk ka asgjë më të dashur se sa të jenë prindër.
  Pindari aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Shërbimi më i madh që mund t’u bëjë fëmijëve një baba është të dojë nënën e tyre.
  P. Merime aforizma