Thënie Për Koronavirusin

Thënie Për Koronavirusin

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2024-02-27 05:32:17
  Ashtu sikurse vaksina nuk të mbron njëqindpërqind nga virusi, ashtu edhe pandjeshmëria nuk të mbron njëqindpërqind nga dhimbja.
  Naim Dema aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ekziston vetëm një formë infektimi që përhapet më shpejt se një virus: ajo është frika.
  Dan Brown aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Viruset nuk kanë pranuar të mbyllen në kopshte zoologjike.
  Rinaldo Caddeo aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Jetojmë në një garë evolutive me mikrobet, bakteret dhe viruset. Nuk ka asnjë siguri që do të jemi ne të mbijetuarit.
  Joshua Lederberg aforizma