Thënie Shprese

Thënie Shprese

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Shpresa është një mall fare i lirë për të gjithë.
  Asdreni aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Duke mos e ditur se kur do të vijë agimi, i mbaj të çelura të gjitha dyert.
  Emily Dickinson aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ndoshta njeriu nuk është i denjë as të shpresojë.
  Giuseppe Ungaretti aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Droga është shpresa e atyre që shpresë nuk kanë.
  Jim Morrison aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  E djeshmja është thjesht një ëndërr dhe e nesërmja një vegim, por çdo ditë e jetuar mirë e bën të djeshmen një ëndërr lumturie dhe çdo të nesërme një vegim shprese.
  Miguel de Cervantes aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  E përjetshme ringjallet gjithmonë shpresa, si një kërpurdhë helmuese.
  Charles Bukowski aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ju që e kaloni këtë derë, shvishuni prej çdo shprese.
  Dante Alighieri aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ku mbyllet një derë, hapet një tjetër.
  Miguel de Cervantes aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Populli udhëhiqet duke i treguar një të ardhme: një udhëheqës është një tregtar shpresash.
  Honore de Balzak aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Shpresa, për sa e gënjeshtërt është, të paktën shërben për të na çuar drejt vdekjes për një rrugë të pëlqyeshme.
  François de La Rochefoucauld aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Veprimi i përket të tashmes; shpresa, të ardhmes; kujtesa, të shkuarës.
  Aristoteli aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Më të ëmblat kënaqësi janë ato që nuk shterojnë shpresën.
  Autor I Panjohur aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Shpresa është ëndërr e të zgjuarve
  Aristoteli aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Shpresa, sado gënjeshtare të jetë, na çon të paktën deri fund të jetës nëpër një rrugë të këndshme.
  François de La Rochefoucauld aforizma
 • 2022-01-31 21:41:09
  Çdo ditë ka një fillim të ri, një bekim të ri dhe një shpresë të re!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-02-22 22:59:52
  Zoti e do atë që beson në shpresë!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriu kërkon të shpresojë gjithmonë, edhe kur e di që është i dëshpëruar.
  Alberto Moravia aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Njeriu modern nuk dashuron, strehohet tek dashuria; nuk shpreson, strehohet tek shpresa; nuk beson, strehohet tek dogma.
  Nicolás Gómez Dávila aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nuk duhet t’i humbim shpresat te budallenjtë. Me pak stërvitje, mund t’i kthejmë në ushtarë.
  Pierre Desproges aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Nëse shpreh një dëshirë do të thotë se ke parë një yll të bjerë. Nëse ke parë një yll të bjerë do të thotë se po shikoje qiellin. Nëse po shikoje qiellin do të thotë se akoma beson në diçka.
  Bob Marley aforizma