Thënie Për Kombëtaren

Thënie Për Kombëtaren

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një kallam peshkimi është një shkop që ka një rrajzë në një njërin skaj e një idiot në skajin tjetër.
  Samuel Johnson aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Për tifozët, futbolli ngjan më shumë me një fe se me një sport.
  Kobe Bryant aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Peshku stimulon trurin, ndërsa peshkimi stimulon imagjinatën.
  Thomas Dewar aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Ata që mendojnë se nuk kanë kohë për ushtrimet fizike, herët a vonë do t'u duhet të gjëjnë kohë për sëmundjet.
  Edward Smith-Stanley aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Kur një njeri gjuan një tigër, e quan sport. Kur një tigër gjuan një njeri, e quan egërsi.
  George Bernard Shaw aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Gjuetia dhe boksi i përkasin kasaphanes, jo sportit.
  Eugenio Montale aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Gjuetia nuk është sport. Në një sport të gjithë pjesëmarrësit dinë të luajnë.
  Paul Rodriguez aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Gjuetia sportive është krim.
  Wallis Simpson aforizma