Thënie Për Mërgimin

Thënie Për Mërgimin

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Të gjithë jemi mërgimtarët e së shkuarës sonë.
  Fjodor Dostojevski aforizma
 • 2022-02-13 18:46:54
  Fjala nënë është yll, është hanë. Duke bredhur nëpër botë, por nënë nuk gjeta dot.
  Lutfi Coka aforizma
 • 2022-04-14 16:11:37
  Largimi i të rinjve nga Kosova është rezultat i dështimit të qeverive.
  Tyran Prizren Spahiu aforizma
 • 2022-07-02 08:49:42
  Kur derdhë lot i merguari, nga këto pika qahet guri. Qielli nxihet dielli mpihet, Largë Atdheut në vend të huaj nuk rrihet.
  Naxhije Muhadri aforizma
 • 2022-09-18 22:43:40
  Kush është i zgjuar e thell mendon, në vënde të huja s'emigron. Pa rinin kokën ulë Shqiponja, për sherbetor ju do bota.
  Naxhije Muhadri aforizma
 • 2022-09-18 16:20:45
  Të gjithë ata që e duan Shqipërinë, mos ta marrin arratinë. Në vendë të huaj je veq i punsuar... Të përzenë kur të duan.
  Naxhije Muhadri aforizma
 • 2022-09-19 12:04:30
  IKJA e rinise nga pragu i shtepise, REFLEKTON ne pasqyren e QEVERISE!
  Tyran Prizren Spahiu aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një mërgimtar është një njeri që nuk ka humbur asgjë, sepse aty ku jetonte nuk kishte asgjë. Qëllimi i tij i vetëm është të mbijetojë pak më mirë.
  Jean-Claude Izzo aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Emigrimi është një fenomen që ka të bëjë me “modernizmin“ që nga fillimet e tij dhe që i është i pandashëm. Pasi modernizmi prodhon “persona të padobishëm“.
  Zygmunt Bauman aforizma
 • 2021-08-06 13:56:45
  Një dimër në atdhe është më i mirë se shumë pranvera në dhe të huaj.
  Fjalë E Mënçur Greke aforizma