Thënie Për Nënën

Thënie Për Nënën

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  Në fillim fëmijët i duan verbërisht prindërit, pastaj fillojnë t’i kritikojnë, ndërsa ndonjëherë bile u kërkojnë edhe falje.
  Oscar Wilde aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Secilit, e ëma i ngjan, më e mira femër.
  Charles Baudelaire aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Shpesh, një nënë, më shumë se të birin, do veten e saj në të.
  Friedrich Nietzsche aforizma
 • 2021-10-24 16:18:19
  Ku ka më mirë se mësimet që të jep nëna!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Një nëne i duhen njëqind vjet për ta bërë djalin e saj burrë, kurse një gruaje tjetër njëzet minuta për ta bërë lolo.
  Autor I Panjohur aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Dy të parët deputetë të popullit janë nëna dhe mësuesi.
  Viktor Hugo aforizma
 • 2021-11-20 01:30:24
  Duaji prinderit e tu dhe kujdesu me dashuri për ta. Mos u anko asnjëherë për gjëra që prinderit e tu nuk kanë mundur të ti japin!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-11-20 20:31:38
  Këshilla më e madhe e mamit për fëmijën është: Të mos gabosh!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-12-01 09:06:07
  Nuk quhet nënë ajo që e aborton fëmijën e saj!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2021-12-11 06:42:00
  Çfarë do lloj dashurie të provosh, si dashuria e nënës asnjëherë nuk do të shikosh!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-01-18 20:53:37
  Të shoh nënën time të lumtur është një nga kënaqësitë më të mëdha në jetë!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-01-21 14:33:11
  Asnjëherë mos harro duart që të kanë rritur!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-01-24 23:17:11
  Nënat nuk kanë frikë nga vdekja! Frika më e madhe e tyre është të lënë pas fëmijët e tyre në një botë, ku askush nuk do ti dojë sa i donte ajo!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-01-31 21:44:24
  Në këtë botë egoiste, vetëm mamaja dëshiron të të shohë gjithmonë të lumtur!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-02-05 14:36:35
  Drita e syve për çdo nënë është fëmija!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-01-31 21:39:52
  Nuk ka rëndësi se sa e arsimuar është nëna... Ajo do të jetë mësuesja më e mirë në jetë dhe shpresa e fundit kur ke nevojë!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-02-06 09:11:08
  Ai që bën nënën të këndojë, me urata veten do mbulojë. Të mirat e ndjekin nga pas. Shpirti i mbulohet me gaz!
  Lutfi Coka aforizma
 • 2022-02-14 22:55:22
  Mos harro ti telefonosh nënës. Ajo jeton për zërin tënd!
  Serena Ulaj aforizma
 • 2022-02-13 18:46:54
  Fjala nënë është yll, është hanë. Duke bredhur nëpër botë, por nënë nuk gjeta dot.
  Lutfi Coka aforizma
 • 2022-02-16 17:49:34
  N'kët dynja veç nana me hile s'ta ka.
  Lulzim Cuka aforizma