Thënie Për Personalitete

Thënie Për Personalitete

Thënie

Shtyp foton për ta zmadhuar dhe rishtype për ta mbyllur.
 • 2021-02-08 14:34:41
  O Shqipëri ku lindi Iskenderi Këngë e rinise, fanar i të urteve.
  Xhorxh Gordon Bajroni aforizma
 • 2022-04-30 18:49:45
  Sa zabit e sa vezir këto troje i kanë shtrirë, për liri e për vatan Skënderbeu shtriu sulltan.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2022-06-19 19:12:48
  O Sokrat i lashtesise, babai i filozofise, sofistet kur te helmuan emrin mbi Olimp ta cuan, emrin tend yll e drite e mbajne gjalle filozofit.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2022-06-19 19:30:55
  Nga gjithe filozofet Marksi mbetet gjalle, eshte det i thelle, i gjere e me vale, formula e mbivleres e mban ne piedestal.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2022-07-18 21:04:55
  Rexhep Qosja akademiku, filozof e dijetar, rilindasi yne i shquar, patriot e mendimtar, yll i Kosoves sone, i gjithe kombit shqiptar.
  Qani Seferaj aforizma
 • 2022-07-24 07:00:34
  Emrin e kishte Tereza mbiemrin Bojagji me Atdhe të dytë atje në Hindi. S'harronte Shkupin as Kosovën mbarë. Balli i shëndriste për Trullin Shqipëtar.
  Naxhije Muhadri aforizma
 • 2021-02-08 14:34:41
  Mos thuaj që nuk ke kohë mjaftueshëm. Ke të njëjtin numër orësh në ditë që kishte edhe Galileo, Mikelanxhelo, Nënë Tereza, da Vinçi dhe Ajnshtajni.
  H. Jackson Brown Jr. aforizma